İzmir’in En Ferah Banyoları

/ / Banyo Fikirleri, Banyo Tasarım, Genel, İzmir Banyo, Vitra, Vitra Banyo, Vitra Seramik

Arınma deneyimi yalnızca suyun uyandırdığı rahatlatıcı histen ibaret değil. Evin en özel alanı olan banyolarda tercih edilecek yumuşak tonlar ve yuvarlak geçişler ile daha ferah bir banyo yaratabilir, ruhunuzu dinlendirecek bir alan oluşturabilirsiniz. Bu sakinliği yakalamak özellikle ortak kullanılan mekanlarda daha zordur. Ancak VitrA’nın yeni Integra koleksiyonu sayesinde bu sorunu çözmek artık sanıldığından daha kolay!

Dağınıklığı Saklayın!

Özellikle kalabalık aile banyolarında karmaşık bir görüntü kaçınılmazdır. Söz konusu arınma mekanının ferah bir görünüme kavuşması ise fonksiyonel depolama alanlarından geçer.

Integra Koleksiyonu, çamaşır makinesi dolabından boy dolabına, duvara monte edilebilen ek saklama alanlarından etajerli lavabolara uzanan geniş ürün gamını farklı boyut alternatifleriyle sunar.

Farklı depolama çözümleri sayesinde Integra ile tüm dağınıklığı ortadan kaldırabilir, daha ferah banyolar yaratabilirsiniz.Integra KoleksiyonuYalın Tercihler

İster açık renk olsun ister koyu, banyoda kullanılan mobilyaların yalın bir tasarım diline sahip olması mekanı ferahlatan, görüntüyü yumuşatan önemli bir adımdır. Dolayısıyla fazla köşeli ve gösterişli detaylardan uzak durmak gerekir.

Modernizmin kendini hissettirdiği formlar, sadelikten yana yüzeyler ve sakin detaylar. Banyonuzda arınma deneyimini bir adım öteye taşımak aslında bu kadar kolay.

Bu önerimize kulak vermek isterseniz

Buy Kamagra UK

, yalın form ve tasarım anlayışını renk alternatifleriyle destekleyen Integra koleksiyonuna göz atabilirsiniz.

izmir vitra, vitra izmir, izmir banyo tadilat, artema izmir, hüppe izmir, duka izmir, dortek izmir, izmir vitra bayi, izmir dortek bayi, izmir duka bayi, izmir artema, artema izmir, artema izmir, izmir vitra banyo, vitra banyo, vitra seramik, vitra dekorasyon, vitra tasarım, vita banyoları, izmir vitra bayi, vitra bornova, vitra çeşme, vitra karşıyaka, vitra göztepe, vitra seramik, izmir seramik, izmir karo, izmir seramik banyoizmir vitra, vitra izmir, izmir banyo tadilat, artema izmir, hüppe izmir, duka izmir, dortek izmir, izmir vitra bayi, izmir dortek bayi, izmir duka bayi, izmir artema, artema izmir, artema izmir, izmir vitra banyo, vitra banyo, vitra seramik, vitra dekorasyon, vitra tasarım, vita banyoları, izmir vitra bayi, vitra bornova, vitra çeşme, vitra karşıyaka, vitra göztepe, vitra seramik, izmir seramik, izmir karo, izmir seramik banyo